svårt

Godmorgon!
Livet har sina svåra stunder, själv har jag mina hela tiden. Har gått ca 3 veckor i skolan och jag är snart på gränsen till utmattning. Känner mig helt färdig och kommer absolut ingenstans med studierna. Känns som jag springer i ett hjul, kämpar och kämpar men kommer ingenstans.
 
Ska snart dra iväg till skolan då jag varit sjuk några dagar, jävla hals. Funderar på att operera bort dem sketna halsmandlarna man har, pallar ju ingeting haha. 
Sen är det tidig hemgång för att plugga och fixa inför kvällens jobb och träning! 
 
 

Allt går så jävla fort

Allså shiiit, detta är helt insane! 
Dagarna sveper förbi mig så fort jag blinkar en enda gång. Vaknade i måndags och allt var frid och fröjd, nu sitter jag här en söndag vid köksbordet och pluggar som en gnu! Hur i hela fridens namn gick detta till? 
 
Jag kommer inte att ha något minne kvar av denna termin om det ska rulla på i den här takten, skola och simning om vartannat och sova en skvätt då jag hinner. 
 
Sitter just nu och skriver ett referat i svenskan. Har fått en artikel om en debatt där man pratar om tjejers prestationer även kallade "prestationsprinsessa". Precis som en sån känner jag mig just nu. Sådan otrolig press, men är ju inte ritkigt den som ger upp. Ska fan klara den här skiten! 
 
 
 
 

Home sweet home

Hallå! 
Var några dagar jag skrev något sist, men allt har ju sina förklaringar. Direkt efter skolan i torsdags tog jag tåget till Karlshamn där vi hade vårt årliga sommarläger. Har haft helt otroliga dagar både positivt som negativt. 
Bl.a. dem positiva grejerna är att simningen har startat, fått träffa mina simvänner och mina små rara guppysar! Det som tillhör i det negativa var att jag skulle hoppa från femmans trampolin, men i ren skräck tappade jag medvetandet i luften och vakna till igen när jag landade i vattnet. Fy fan vad jag mådde dåligt sen.. har fått lite mardrömmar sen dess men hoppas att det försvinner snart! 
 
Börjar äntligen komma in i vardagsrutiner med skolan, och nu på tisdag med simning och jobb! :) 
Men ikväll blir det att försöka packa upp så mycket som möjligt och lägga sig tidigt, det tar på krafterna att vara A-gruppssimmare samtidigt som du är ansvarig för E-grupperna... herre jösses ^^ 
 
 
 
 
 

OMG

Godmorgon!
 
Hade fan glömt hur stressigt och plågsamt allt var med skolan, men detta med komvux  är ju fan lite värre ;O 
Dagen igår gick nästan helt fantastiskt bra, dock har jag ingen lunch så var lite yr i bollen efter min sista lektion vid 14.40 Fått hur mycket info, planeringar, läxor, dyslexihjälp som helst nu om min hjärna är helt överflödig känns det som. 
 
Och är rätt mör att gå upp halv sex för jag ska vara i skolan 8.... Tur att det är flexkurser... så behöver ju inte alltid vara där mohahha
 
Efter skolan idag, blir det direkt hem, packa väskan inför veckans träningsläger i Karlshamn. Dock kommer jag lite senare, så alla får har det roligt utan mig ett tag....  :( 
 
Men dags att kasta sig på cykeln snart och cykla till bussen, ha en bra dag! 
 
 

lägenhetsvisningar

Galet vad trött jag är nu!
Har precis avverkat 5 visningar nu här i området. Vi var på två tidigare veckan så vi är uppe i 7 nu totalt och det en visning kvar nästa söndag. Lite spännande att gå runt och kolla, blir väldigt inspirerad av hur man kan bo och inredning. 
 
Nu blir det någon timmes vila innan jag drar iväg till gymmet, måste väcka kroppen nu innan skola och träningsläger! Börjar även se lite spinkig ut, haha måste biffa upp mig lite ;) 
 
 

Handsprit

Hallå!
Jag måste ju ha världens gulligaste kille som verkligen vet hur rädd jag är för bakterier och smuts! 
När han kom hem från Stockholm igår hade han med sig en present till mig. 6-pack handsprit från the body shop med olika dofter bl.a. Jordgubb, kokosnöt och mango. Nu behöver jag inte oroa mig mer för att bli sjuk ;) 
 
Lite senare nu i eftermiddag ska jag åka och låsa upp hallen till ett gäng som ska ha svensexa! haha min kompis i A-gruppen ska utmana hern som ska gifta sig på 100m frisim ;) Hon har ett litet hot med att han låg på 10-topp listan på 100m bröstsim en gång i tiden. Stackars lilla Elin, men jag tror på dig vännen ;) 
 
 

Första skoldagen

Hallå!
Var några dagar sen nu, men har stökat omkring med bloggdesignen och det har tagit en massa tid och energi. Sen har jag fått tillbaka min underbara yrsel igen så mår som ett svin till och från! 
 
Strunt samma, idag inledde vi första skoldagen i Malmö :) Känner mig fan nervös igen, precis som den lilla flicka jag var när jag skulle börja ettan.. fy fan haha
Så dem kommande fyra terminerna kommer jag spendera mina dagar på Pauli komvux, jävla massa kurser jag ska läsa! 
 
Men glad att det är helg nu och få bort nerverna och sen struktur i vardagen, fan vad jag saknat det! 
Nu väntar jag bara på svar från min man som är i Stockholm på den sista arbetsinterljuven, go älskling! 
 
 
 

Min nya favorit godisburk!

 

Varmt

Ursäkta den dålga blogg uppdateringen. 
Dem senaste dagarna har jag inte mått speciellt bra, har antagligen fått väldigt grov vätskebrist. Har ont i huvudet, snurrar och orkar knappt röra mig. Jag vet att jag inte är den bästa på att dricka, men jag försöker så gott jag kan just nu. 
 
Har väll inte hänt sådär överdrivet mycket heller, tog en tur till sthlm i måndags, hann dock inte med allt jag skulle ( ovanligt) innan jag var tvungen att hem till skåneland igen. Följt sim VM, kvällsbadat och handlat på ikea är vad jag roat mig med nu sen jag kom hem.
 
Ska börja skola in mig imorn genom att börja ställa klockan på sju, herre jösses så tidigt. Jag som är van med att sova till elva. 
Tisdag är iaf då jag ska träffa lärare och bekräfta mina studieplatser ( allt är fan så mycket komplicerare nu) och inte förren på fredag kommer jag träffa mina studiekamrater och få mitt shcema och allt annat tillbehör. 
 
Dags att gå och kela med frysklampen igen! 
 
 
 
 
 

RSS 2.0