Ångestdag

Denna dag blev inte alls som jag ville.. 
Många tankar inom mig som spökar just nu, bland annat simningen och framtiden och även en sak som jag inte kan nämna helt än då inget är ritkigt klart utan hänger ganska löst i luften. Jag är ständigt trött men kan aldrig sova. Får beslutsångest vid minsta lilla, som tidigare idag då jag tänkte om jag skulle äta några kex eller vindruvor... kunde inte bestämma mig så blev helt deppig... fattar ni? Över några druvor och kex!? Hahah 
Känner mig ganska orolig och har rätt ont i magen, men gäller att hålla ut några dagar till innan det blir ett fast besked. 
 
Ska iaf bli skönt att spendera min dag hemma nästintill ensam. Markus är på tävling i Kristiandstad och hans mamma är hemma en liten stund till innan hon ska bort på middag. 
 
Tror det är dags att ta fram papper och penna och sitta och skriva för och nackdelar med dem sakerna jag vill. Brukar hjälpa mig ganska bra. Hur brukar ni göra ? 
 
Under förra veckans träning!

Dior

Hur kommer det sig att alltid jag får dem värsta influenserna? 
Har nästintill tillfrisknat från en månads förkylning/halsfluss/bihålleinflamation... Kan säga att jag är otroligt trött att ligga i sängen och har sån otrolig överflödig energi! Började tränar lite försitkigt i tisdags, fortsatte i onsdags med fysträning och igår körde jag iaf halva passet med en otrolig styrka och obeskrivlig känsla. Försökte spara den känsla när jag simmade för att ta fram vid tuffare stunder! 
 
Varit ute och handlat lite mat idag, hitta även ett nagellack jag ville ha från Dior som fick följa med hem.Har spanat in det så länge, fast från en hemsida. Dock får dem inte leverera varor med alkohol i (skickas från USA).
 
Ska strax göra min otroligt goda pastasallad med fetaost och melon tillsammans med bästis sen blir det både gymmet och simning sen! 
 
Färgen heter 800 snow pink 

Träningsmotivation

Åh kan klockan bli mycket så jag kan få gå och lägga mig, haha. 
Efter en 6h timmas lång bilresa från Stockholm igår och fullt upp idag är jag rätt sliten. Har haft problem med svanskotan med och inte fått sova ordentligt heller. Har spenderat dagen med kiropraktor besök, tvättat bilen, och städat och tvättat här hemma! Duktig tjej känner jag.
 
Har införskaffat mig nya gymskor, så otroligt snygga! Att satsa på träningen är ett klassiskt nyårslöfte, men ja självklart vill jag satsa på simningen men kan inte riktigt lägga ner mer tid än vad jag redan gör, 9 pass är rätt mycket! 
Men att få liten extra pusch på gymmet för att man ser bra ut skadar väll inte ;) 
 
 

RSS 2.0