"Underbara" fredag

Godmorgon!
Sitter i sängen med en kopp te och en massa värme på nacken, som mår låååångt från bra. Under gårdagens träning knäcktes nacken till ordentligt under en start. Så nu känns det precis som jag har en blompinne istoppad i nacken och kan knappt röra mig. Underbart när man ska tävla i helgen! -.-
 
Dagen kommer allså spenderas med massa värme, stretching och tvätta ^^ haha Måste ju ha rena tävlingskläder i helgen! ^^
 
När Markus kommer hem så blir det att packa ihop väskorna och sedan dra till simhallen i lund för att simma in. Tävlingen börjar redan idag, men mina grenar börjar inte förren imorn. Så ska väll agera fotograf och hejjaklack idag ;)
 



So much to do!

Hej allesammans!
Känner mig så usel faktikst. Jag lovar och lovar men det händer inget :/ Var ju i sthlm hela förra veckan och hade knappt tid för mig själv kan jag säga, endast då jag skulle sova typ ^^ Kom ner till skåne i måndagskväll och har haft fullt upp med att packa upp, städa, träna grupper samt egen träning. Det står helt still i pallat! :P
 
Som det ser ut nu så har jag tre grupper jag ska träna 5 ggr i veckan. E-gruppen, vuxentekniken och även teknikskola. Bara det tar jätte mycket tid och energi men klart så himla värt det! Samt att jag även ska lägga ner tid på min träning då jag verkligen vill och ska kvala!
 
Sitter just nu helt mörbultad på en stol i köket med ett glas vatten och högar med papper. Känner att jag bara vill bli klar nu så jag kan få lägga mig i våran nya STOOOOOORA säng! Tack mormor och morfar för bidraget! Den är helt underbar, nästan så att jag och Markus tappar bort varandra när vi ska sova ;) haha
 



Stockholm

Hej bloggen!
 
Har stått still på bloggen denna vecka med, finns anlednignar men tänker inte ta dem nu just i denna stund. Är hemma i stockholm igen, själv.. Kom upp med tåget igår och stannar här 5 dagar till :)
 
Har skola och sånt att fixa samt en massa tid för familj och vänner :) Dock bara varit hemma idag och fått sova ut i lugn och ro och huuuuuur mkt plats som helst i sängen (A) Förlåt älskling men jag behövde detta ;)
Som tur är ska vi handla nya säng i helgen, en hela 180 säng! :D Fan vad underbart!
 
Har inte så mkt mer att  berätta just nu då jag har spenderat dem senaste timmarna i mitt flickiga ru och njuta av hemma atmosfären. :)
 
Uppdaterar senare :)
 

Home sweet home

Hallå!
 
Har åkt runt halva Sverige känns det som! Och ledsen för att bloggen fått lida en massa men jag har behövt denna lilla pause och få rensa tankarna och få fokusera på annat! Kom hem igår från träningslägret i Karlshamn, har varit 5 fantastiska dagar i Belkinge.
 
Har ju båda varit simmare och tränare och det har tagit enormt mycket på mina eneriger så var mer död än levande igår när jag kom hem. Halva dagen idag har spenderats i tvättstugan och andra hälften i soffan med film. Så otroligt seg!
Har fortfarande saker att packa upp -.-
 
Men nu börjar allt starta igång igen, båda simning och skola. Imorn börjar min första dag som E - gruppstränare. Den yngsta gruppen för tävlingssimmare och jag är så taggad och det ska bli grymt kul! :D
 
Åker även till Stockholm om 5 dagar för att fixa lite skolsaker.... som aldrig löser sig känns det som!
 
Men nu är jag tillbaka på banan igen då det gäller bloggen, så bara läsa och kommentera ;)
 

Semester!

Bloggen har legat lite nere pga lite semster och ledighet!
 
Ni fick ju se ett litet schema vad vi skulle hitta på och hålla hus någonstans :) Och har helt enkelt inte hunnit bloggat, då det känns som ajg varit på vift varje dag/kväll!
 
Skriver lite krotfattat om dem dagar som gått, ni ska få se bilder såklart! Men det måste rensas och fixas lite först, så håll ut ;)
 
Vi började med Ullared, sen till Markus ena bror som bor i göteborg, vi hängde på Liseberg och i Nordstan. Påväg mot stockholm paserade vi skara sommarland, vi var där samma dag det blev besöksrekord och fick köa till exakt allt... fy fan!
 
Väl i stockholm packa vi om väskorna och flydde till landet några dar med sol, bad bastukvällar m.m. Vi har även hunnit förbi kolmården, Markus andra bror med familj, träffar med mina vänner och galna kvällar och följt mer eller mindre hela OS i simning!
Ojoj säger jag bara ^^ hahah
 
Vi har två dagar upp i stockholm så kommer fortsätta njuta av stadsluft innan vi beger oss ner till skåne igen ;)
 

Phelps, I love you


RSS 2.0