Firar svärmor på födelsedagen

 

It's so damn hard to live a happy life

 

Försvunnit i sanden

Nästan bokstavligt talat
Har spenderat nästan varje minut jag kunnat på stranden, morgon som kväll, helt oslagbart! Och folk undrar varför jag drog från Sthlm, hallå finns fan inget som slår Lommas sandstrand ! 
 
Har ju varit lite nere som ni kanske märkte i mitt senaste inlägg, har gått lite upp och ner med den biten. Kan väll säga att jag befinner mig i ett neutralt läge. Orkar inte tänka så mycket just nu utan vill bara leva livet innan jag måste ansluta hjärnan sen till höstens aktiviteter! 
 
Kan säga att det känns ganska ordentligt att jag varit i solen nu i flera dagar, min hud brinner verkligen och känner nog av lite frossa... usch! 
 

 
 
 

Heartbreak

Från att allt varit helt perfekt och sen på en ynka liten hundradel kan allt bli så totalt förstört. 
Har inte känt denna typen av smärta sen jag och min första kärlek gjorde slut, kan fan inte förklara det. Har inte känt mig så sårad och så liten på väldigt länge. Kan inte andas, vill bara skrika men får inte fram något... 
 
Vet inte vad jag ska skriva faktiskt, vet knappt någonting själv längre mer än att jag behöver lite tid för mig själv. 
 
 

Bästa dagen på länge

Imorse så åkte mellanbror Olsson upp till Stockholm. 
Tur att vi hann säga hejdå redan igårkväll då han drog vid 8 imorse. Och varken jag eller Markus vakna inte utan sov ändå till halv tio. Gjorde oss i ordning med stabil frukost och packa väskorna och tanken var en hel dag på stranden. Men dels var det jätte mycket folk och dels vägra ju Markus bada, så jag fick guppa i min badring (premiär) på egen hand.. Hur kul är det liksom ? Så vi avverkade ca 2h på stranden innan vi åkte hem och bytte om och drog till Burlöv C för mini shopping och matinhandling. 
 
Har spenderat nästintill hela kvällen på Lomma beach med fina simmar vänner! Badat, ätit gott och lekt. Så himla underbart, denna dagen kunde absolut inte ha blivit bättre! (Förutom herr badkruka jag nämnde innan haha ) 
 
Sitter nu hemma, nyduschad och ren i sängen och ska snart ta en dejt med kudden. Ska ladda inför en lika fin dag imorgon! 
 
 
 

Do U know?

Folk brukar alltid säga att jag är mogen för min ålder, ledsen att göra er besvikna nu. 
Har nog backat lite i tiden och sjunkit ner till en annan siffra ;) 
 
 
Känner ni igen uttrycket och från vilken film är det? ;) haha 

Min "lilla" dag

Godkväll!
Har helt glömt bort att idag den 19 Juli är min namnsdag! Fått små sms, facbook hälsningar och även ett litet kort med lite gott för plånboken! Tack så jätte mycket alla som har kommit ihåg min namnsdag haha ^^ Kram till er!
 
 

Update

Så fruktansvärt härligt när solen skinner och det är upp mot 25 grader i luften. 
Det kallar jag svensk sommar! Solar och badar dagligen, uppe sent och dagens klädsel består av en bikini och en tunn tunika! 
 
Har gjort en tillfällig bloggdesign då jag tröttnat på min andra men inte har haft tid och ta nya bilder då en vän till mig ska hjälpa till :) 
Sitter just nu och smuttar (tro det eller ej) på en utav dem nya smakerna från Xcide! Japp jag dricker alkohol, då jag är egentligen är den typen som föredrar alkoholfritt som typ saft ^^ 
 
Men man måste få testa någongång ibland och ja just denna samk var helt okej, wasabi lemon. :) 
Kanske ska hjälpa min pojkvän och hans bror att laga mat så jag är säker på att jag får någon middag ikväll ;) 
 
 

I love my bed!

 

Mer levande än någonsin

Hallå bloggen
 
Det är segt med bloggande under sommartid, orkar inte riktigt sitta inne nu när det är sommar och solen skiner utanför. Dock har ju vädret inte varit det bästa dem senaste dagarna men då har simningen kommit ivägen istället. 
Men nu är jag helt klar för terminen och nu ska jag inte göra mer än slappna av! Kommer dock inte hända.
 
Är så himla sugen på att SM kvala nu och för att slippa börja om träningen i höst så har gjort ett gymprogram med gympass på 4-5 ggr i veckan, kommer bli biff ;) haha 
 
Den största nyheten nu är att jag är helt medicinfri, kan inte förstå det ritkigt. Kommer ihåg det som det vore igår då jag låg i fosterställning på 48kg i en utav sjukhusets sängar, fy fan vilken mardröm. Ska aldrig mer hamna där inne, A L D R I G! 
Har aldrig känt mig så levande och så oberoende som jag gör mig just nu, så jävla fri och sån underbar känsla.
 
Och för att göra livet lite bättre så har jag fått mina antagningsbesked för skolan i höst, jag kom in på alla kurser och allt är klart. Nu jävlar kör vi!! Har sommarlov nu drygt en månad och ska passa på att njuta till fullo innan jag blir fast i ett tufft schema i höst. 
 
 

RSS 2.0