Så mycket är på g

Godmorgon!
Hoppas ni mår toppen, själv är jag helt slut. Händer så mycket hela tiden och får aldrig något andrum. Men på något sätt älskar jag det. Det är många roliga saker som sker just nu. Igår tex hade jag avslutning för mina vuxensimmare, drog ner deras nivå från 40 år till 5 år och hade så otroligt roligt. Fick även en flaska vitt vin och choklad som avslutningspresenter. Jag lova jag höll på att börja böla för dem är så himla underbara människor att jobba med! 
 
Nu fortsätter det någon vecka till med träning för dem yngre simmarna och även för min egen del. Nästa vecka drar jag på träningsläger till Falkenberg. Är så taggad redan nu haha ^^ Och om skolan till hsöten börjar också lösa sig, varit mycket strul med kurser, betyg och det ena med det andra men idag hoppas jag på att det är sista mötet! 
 
Sen i juni kommer mamma ner och jag längtar efter henne så otrooooooooooligt mycket! Denna sommar kommer bli toppen! 
 
Men nu är det dags att klä på sig och gå ut med Abbe, ha en kanon dag! 
 


Äntligen DM kvalad!

Tja allesammans!
Ni kan inte fatta min lycka just nu bakom alla gäspningar. Varit en riktigt tuff men rolig helg! Äntligen tog jag i för kung och fosterland och kvalade på 50 fjäril. Tanken var ju att det skulle ske på bröstsimmet men vad fan, nu är det gjort! Jag som nästan hade tankarna på att lägga baddräkten på hyllan. 
 
Men nej fy fan, efter allt jag gått igenom efter all tid jag lagt ner efter tiden inlagd på sjukhus, att börja om från noll så är jag äntligen här! Ska träna stenhårt nu hela sommaren, hålla motivationen och träningen uppe och kvala till SM nu! Så jävla taggad! 
 
Nog tal om simning, men det är det enda som gör mig lycklig just nu samt mina bästa vänner, pojkvän och mamma! Det kommer komma några tuffa veckor till, sen får jag se fram emot en månads sommarlov innan skolan drar igång! 
 

Laxaleken

Godmorgon hörrni! 
 
Sitter och äter frukost och varvar med att fixa naglarna. Åker till Halmstad om några timmar på tävlingsläger och vill verklligen inte att naglarna ska gå av ,då blir jag ledsen! 
Kommer nog inte ha datorn med mig men kanske gör ett snabbt blogginlägg via mobilen för att hålla er uppdaterade! ;) 
 
Önska mig lycka till ! 
 

Bränd!

God kväll kära läsare!
Vilken jävla värme vi har i Skåne idag! Skinande sol, inte ett moln och ja helt klart över 25 grader! 
Under denna vackra dag har jag jobbat utomhus på simtävling med mina kära små simknattar, och dem är så otroligt mega duktiga! :) 
 
Har dessvärre bränt axlarna en skvätt så är lite gyllenröd, hahah kan man säga så? ;) 
Inte nog med det, när jag kom hem tänkte jag fixa mina fötter och naglar. Råkar självklart klippa sönder hela nagelbandet på tån så har fått plåstra om tån, skura golv och tvättat strumpor nu... jippie! 
 
Väntar nu på Olsson Jr att han ska komma hem så vi kan äta fiskspätt i ugn och rabbarberpaj till efterrätt ;) 
 
Gårdagens fredagsgott, fruktsallad med smält vit choklad! 

Home sweet home

Goddagens!
Har varit mycket nu i Stockholm, har inte ritkigt hunnit med allt det jag ville göra. Men iaf firat dem tre födelsedagsbarnen och våran förlovning. 5 dagar fyllda med kärlek och glädje. Varit en ritkigt turist i min egna hemstad, åkte till Kungsan och fota mig bland träden och dem fina körsbärsblommorna. En riktig klassiker faktiskt! 
 
Nu väntar lite städning och vikning av tvättade kläder, slänger upp några bilder från helgen iaf! 
 

So tierd

Hallå hallå!
Fan är inte snabb någonstans här känns det som! Har varit mycket nu med ansökan till skolan, sjukdom, träning, jobb osv. Men det har lugnat ner sig lite nu. Är frisk igen efter två veckors jävla virus... 
Tränar och sliter som fan nu tills tävlingen i Halmstad som jag längtat hela året efter, kommer bli så jävla nice!
 
Imorgon åker vi till stockholm, ska fira 3 födelsedagar och en förlovning. Farmor fyller 70, Markus fyller 22 (imorn) och min bror fyller 28 på tisdagen så vi firar lite tidigare. Och även min och Markus förlovning på fredag, tänk snart ett år har vi varit förlovade. Helt galet! 
 
Hoppas det är lika fint väder i huvudstaden som här, har gått i shorts och linne dem senaste dagarna och typ dött om man tagit på sig en tröja! 
Men men, dags att börja packa nu, har inte ens börjat!! 
 

RSS 2.0