Glad alla hjärtans dag!

Godkväll läsare!
Hoppas ni har en underbar dag tillsammans med era nära och kära. Har spenderat några timmas hos min gulliga farmor. Gav henne några tulpaner och lite fika och jag fick även en tidig födelsedagspresent, tack!  Sedan drog jag till simhallen för att simma in lite inför morgondagens tävling. Då jag inte har tränat på en vecka är jag lite osäker på dagsformen, men tre femtior ska jag nog klara av. 
 
Kvällens dejt får bli mamma, vi laddar tillsammans inför imorgon. Men självklart går alla mina tankar och all min kärlek till min pojkvän som är kvar nere i Skåne. Jag älskar dig så mycket och är så lyckligt lottad som har dig!
 
Imorgon kommer bli en lång dag och längtar så otroligt mycket. Flyger typ på moln av endorfiner och nervositet. 
Uppdaterar imorn igen när jag är hemma från tävlingen. Önska mig lycka till! 
 
 
 
 
 

Packa packa packa

Hallå!
Usch vad allt är rörigt just nu, har saker sprida i hela rummet, väskan och i tvättstugan. Men snart så hoppas jag att allt är på plats i resväskan inför morgondagens resa till Stockholm! Är så otroligt taggad och är snart frisk med.. hur bra kan det bli!? :D 
 
Eftersom jag inte är hemma på alla hjärtans dag så har jag och Markus vår kärleksdag idag istället. Jag har köpt fina rosor och massa choklad till han. Gjorde lite narr av han då han alltid äter upp min choklad ;) 
Medans han står i köket och lagar plättar, sicken man jag har hittat haha.
 
Ska försöka uppdatera så mycket som möjligt innan och efter tävling. Men vill ändå ha 100% fokus på det jag ska göra och för det jag åkte upp för. 
 
Nu måste jag packa klart innan jag ska sticka och jobba ikväll. 
 
Dem fina blommorna..

Sick

Hallå!
 
Är sjuk.. igen. Förstår inte hur jag kan ta åt mig så mycket bakterier och skit. I julas var jag sjuk 4 veckor och nur är det dags igen. Sitter BARA i halsen, slemmar och hostar. Antagligen bara för att jag ska åka till Sthlm nu på torsdag och tävla i helgen. Men börja kännas bättra nu efter ex antal shotar med slemlösande och knarkande av halstabletter. 
 
Har haft det gansak rörigt i privatlivet just nu, därför ingen större uppdatering. Men ska försöka ändra på det, börjar bli lite gladare nu när våren börjar komma :) Imorn blir det en lägenhetsvisning, hoppas det finns någon liten chans att vi kan få den men är mycket tveksam. 
 
Och om 16 dagar är det min födelsedag, OMG ! Happy happy happy
 
Uppdaterar mer imorn ! 
 
 
 

RSS 2.0