Motivation


So sorry!

Shit allså!
Var verkligen motiverad efter nyår inför allt. Men tyvärr sprack det ganska hårt. Fick ju mer tid i skolan för att vissa lärare klanta till det, "kom till vårterminen igen så löser vi det" Mhh jo kiss my ass.. mailade dem och fårgade hur vi skulle göra och nu svarar dem att dem inte kan hjälpa mig på den korta tiden. Men det kunde ni väll räknat ut tidigare? Är ganska arg och less på mycket saker just nu, vill bara att det ska vara över så jag kan få starta mitt liv tillsammans med Markus, mina vänner och simningen. Inte behålla slava som jag gör just nu, dags att leva livet!
 
Hoppas ni förstår då att bloggen varit lite rutten... man tappar ju även motivation till att skiva positiva saker när allt runt omkring är negativt.
Har försökt peppat mig själv så ska försöka hålla denna motivation så jag kan ro i land!
 

Grattis bästa vän!

Grattis hjärtat på födelsedagen!
Fortfarande ledsen att jag inte är hemma på din födelsedag :( Lovar att göra upp det för dig när jag kommer ner!
 

7 januari

Vart fan tog denna dag vägen?
Tror inte jag gick upp ur sängen förrens vid ett. Ja på dagen, 13.00! Vi käkade frukost och gjorde oss i ordning, handla lite mat och fixa lite ärenden. Sen raka vägen hem för att städa hela lägenheten då det såg ut som ett bombnedslag här inne! ^^
 
Men nu är det fint här och luktar gott! :) Imornbitti blir det att träffa psykologen, väldigt länge sen sist jag var där. Och känner även själv att jag spricker av känslor och tankar. :( Det löser sig säkert även fast det känns tungt just nu!
 
Gick en power walk runda ikväll med bästis! Har sån fruktansvärt dålig kondis, men var nöjd ändå efter 35 mins non stop walking! ;)
Sitter nu i soffan och kollar film med Markus, lägga sig ganska snart då jag måste packa väskan, planera simpass för dem små imornkväll och ladda för egen träning, åh kommer bli så perfekt! :)
 

6 jan

Godkväll!
Hände en liten incident igår som gjorde att jag inte kunde skriva. Men allting är bra nu så don't worry!
Sov minst elva timmar inatt och har ätit ordentligt så har varit på fötterna idag :) Även träffat min bästa vän Marcus! <3 Få passa på att göra allt sånt nu, träffa vänner, träna och ja andra skåne stuff som jag inte kan göra sen när jag åker iväg på onsdag. Vill verkligen inte... egentligen. Men bara få klart den här jävla skiten vore ju så jävla underbart skönt!
 
Blir chill ikväll, ska nog sätta mig i badet med datorn och bara vara :)
 
 

2013

Gott nytt år!
Si sådär 5 dagar försent, men får erkänna att bloggandet inte prioriterades sådär jätte mycket under jul och nyår.
Och under nyår hade jag och Markus bokat hotell på Calrion hotell på söder, ville njuta av varje sekund med honom då.
 
Hade en grym kväll med god mat, fina vänner, bästa pojkvännen och tolvslaget mitt i Stockholms stad! :)
 
Men i förrgår kom vi hem från kära Stockholm och nu börjar vardagen igen.. ^^ Nästan!
Skulle egentligen vara klar med skolan redan i december förra året, men eftersom dem idioterna klanta till det så har jag januari på mig med, vilket betyder att jag måste åka upp till Stockholm igen nästa vecka och göra mer tentor och inlämningar... *lovemylife*
 
Hinner iaf träna några dar och träffa min underbara kompisar !
 
Nu när bloggen ser någorlunda ut igen så blir intresset lite större att blogga, finns lite små saker som jag ska fixa så kanske kommer se konstigt ut någon gång, men jag jobbar på det, lovar!
 
Ska även göra en årsresumé av förra året, kommer fan knappt ihåg vilka påhitt jag gjorde!
 
Nyårs kyssen ;) <3

RSS 2.0