Tisdag

Godmorgon!
Vaknade upp med huvudvärk, snorig och halsont.. toppen! :( Få se om jag kvicknar till snart.
Sitter i soffan med en stor plugghög, saft och film. Om solen tittar fram lite mer lär jag nog befinna mig på balkongen istället ;)
 
Tänkte berätta lite om mina sommarplaner! Markus jobbar ju veckan ut nu och sen har han semester i 4 veckor och det kommer bli så grymt skönt och mysigt!
På måndag tar vi bilen och åker till Göteborg där hans ena bror bor och stannar där några dagar :)
 
På onsdag sen fortsätter vi resan till Stockholm och där vi vara minst en vecka iaf. Vara på landet och träffa farmor, träffa vänner och familj och även fira Markus lilla brorsdotter på ett årsdagen! :)
Lite annat mys lär vi säkert hinna med, typ kolmården har vi också tankar på att besöka :)
 
Den 10 aug åker vi på träningsläger till Karlshamn några dagar :) Efter det börjar träningen igen och oj så jag har längtat efter det! :D Fösta tävling är i slutet på augusti!
Men veckan innan ska jag åka till sthlm själv och göra en tenta :/
 
Så ser lite av min och Markus sommar ut, hur ser er ut? :)
 

Nya tider

Förlåt kära lilla blogg..
Och till alla läsare för den delen! Bloggen har blivit väldigt sidosatt den senaste tiden och är verkligen super ledsen för det. För att bortförklara mig lite snabbt är ena anledningen att jag skaffat ny och lite bättre mobil och jag gör det mesta via den nu och orkar inte vara vid datorn lika mycket. Och för det andra att det humöret och måendet går i vågor nu som jag nämnde i ett tidigare inlägg.
 
Men det ska bli skärpning nu! Ska ta mig i kragen gällande både blogg och mitt liv. Men det är tufft att motivera sig själv och verkligen kämpa. Vilket jag gjort så många år nu.
 
Från och med imorn, ska det bli uppdaterat dagligen och ska försöka följa det så gått det går, nu under sommaren kommer jag åka iväg lite och itne ha internet alla gånger. Men ska självklart göra mitt bästa. :)
 
Säger nu godnatt då kvällen inte blev riktigt som jag tänkt mig, vi hörs imorn!
 
 

Raining outside

 

Måndag

Beklagar djupt..
För mina obloggande dagar. Men dem senaste dagarna har humöret svajat från det högsta berget till den djupaste dalen. Har torkat både glädje och ledsna tårar från min kind och vet inte riktigt vilket humör jag är på och allt känns så oklart och förvirrande. Nu när simningen är över så vill jag så gärna åka upp till sthlm, har sån fruktansvärd hemlängtan. Men har inga pengar så känner mig ganska fast här nu och det skapar en stor ångest..
 
 
Men ska avrunda mitt deeptalk, jag bloggar när jag känner för det. Har inte så jätte mycket intressant att berätta. Tar dagarna som dem kommer just nu :)
 
 

Måndag

Ny vecka och nya tag!
Ledsen om bloggen legat nere nu sen i Onsdags. Men i torsdags hade jag och Markus lite egen tid för varandra innan han skulle åka till SM i Norrköping dagen efter. Och i fredags samt lördagen var jag och tävlade i Burlöv. Så hade inte så mycket ork till att skriva några rader då allt jag gjorde var att tävla, sova och kötta kolhydrater ;) haha
Vann 50m och 100m bröst :) Och även ett pers i långbana! Nöjd :)

I söndags tävlade jag dock inte men åkte dit ändå och simmade igenom tusen meter :) Kändes skönt men tror mina muskler är lite överarbetade efter helgens händelser så får vila lite nu :)
Igår hämtade jag även Markus i Lund då han kom hem från SM och oj vad jag har saknat honom, typ sprang genom hela perrongen för att få krama honom (A)
 
Dock jobbar han nu och jag är lika ensam som vanligt ^^ haha Men ska väll försöka hitta tågbiljetter till sthlm :)
Annars blir det nog några soliga minuter på balkongen ;)
 
( Har även skaffat instagram nu, så följ mig! Edenfeelt heter jag där )
 

RSS 2.0