What a day!

Oh fy fan!
Det går itne beskriva min trötthet riktigt, gick upp vid halv sju och ja har varit vaken sen dess. Försökte ta en powernap i hallen men kunde inte riktigt koppla av. Sov ritkgit uselt inatt med, vaknade till och från. Så mitt lopp idag gick ju så frutkansvärt dåligt idag! efter 50 m tvärdog jag, energierna bara tog totalt slut. Men ebt ihop och maxade vidare. 4 sek över pers, skulle varit glad om jag kom under 1.10. Så sura lite i avsimningsbassängen en stund innan jag kunde prata med dem andra ^^

Men humöret vända och dagen i övrigt gick nog helt okej :) Eftersom jag bara simmade en gren så agerade jag fotograf resten av dagen :) Markus tog ju guld i 100m rygg, grattis till dig baby! <3
Dagens händelse var ju när han var påväg upp ur vattnet så pussade jag honom. Vilket speakern såg. Så uppe på prispallen då Markus skulle ta emot sitt pris så sa speakern högt "han som fick en segrarpuss"
Kan säga att jag rodnade ganska mycket då haha ;D

Ska försöka hålla mig vaken en liten stund till tsm med Markus och gladiatorerna på tv och en massa godis! :)


Tack för allt du gör för mig


Ystad

Godmorgon!
Som rubriken lyder, idag åker vi till Ystad och tävlar. Vilket innebär att det är dåligt bloggande idag. Vet inte när jag hem. Beror på om Markus eller dem som åker med oss kvalar och simmar finaler i eftermiddag.
Önska oss lycka till!

Fredag

Gooodmooorgoon!
Blev som vanligt väckt av Markus igen, men kanske lika bra att jag ställer om mig till tidiga uppgångarn nu när det är tävling i helgen. Man vill ju inte vara en segis! :O
Träningen igår gick väldigt bra, det var bara jag och en till av ca 15.... vart fan var alla? ^^
Men kändes kanon i musklerna och glidet, hoppas helgen kommer gå lika bra om inte bättre :D

Ska försöka sova liiiite till bara, annars kommer jag inte orka hela dagen ut, kommer bli trött och grinig :(
Och hoppas solen tittar upp snart så jag kan  få plugga på balkongen! :D

PANIK!

Godmorgon på er!
Hoppas eran morgon har varit mysigare än min :O Markus pussa på mig innan han gick och kunde inte somna om sen dess. Så kollade lite på film och rulla runt fram och tillbaka för att få somna om, men icke! Gick istället upp och åt en god frukost. Brukar alltid kunna somna efter det men inte idag såklart så tog fram datorn och började maila min tränare om en tävling och vuxengruppen om påskledighet. Men precis när jag ska öppna pärmen med kontaktuppgifterna på så kryper det värsta spindeln ut. Okej han var kanske 1cm lång men ändå! Mina grannar måste tro att jag var galen som springer runt och skriker hahah ^^

Förtvivlat letar jag efter min telefon som ligger i sängen någonstans tsm med spindeln, ringer Markus och fortsätter att skrika. Han blir ju jätte orolig stackarn och tror att det har hänt ngt allvarligt. Men typ pressar fram orden att det är en spindel i sängen. Och han skrattar åt mig?! Den jäveln! :O

Efter ca 10 minuters letande i sängen bland täcken och kuddar hittar jag den lilla skiten och har fångat honom i ett glass. Han sitter nu  ca 40cm från mig nu. Men jag är lite lugnare då jag vet vart jag har honom. Markus får kasta ut honom när han kommer hem (A)

Ska lugna ner mig nu, har fortfarande hjärtat i halsen typ :(


Last night I said I was fine But I lied, my heart is in a million pieces


Onsdag

Helluuu!
Håller på att dö av värmeslag på balkongen, fy tusan vad varmt det är! Hade det inte blåst så mycket uta hade man faktiskt kunnat ha shorts på sig. Men antar att det får vänta ytterligare ett tag till ;)

Cyklade till apoteket för att införskaffa mig lite saker för att vårda min kropp. Med inriktning till hår,ansikte och händer. Handlade lite scrupp till ansiktet för att få väck porerna, skit bra handkräm och en paddelborste. Har läst att det är bra för håret och med tanke på mitt tjocka fågelbo jag bär omnkring på ;)

Stötta på en kollega nere vid torget, han frågade om ajg kunde ta hans grupper ikväll då han hade hionder ivägen. Och självklart kan jag det, får ju tillbringa mer tid med gull Steffi ;) haha ^^ Så kommer vara i hallen från 16.45-23.00 Kommer bli rekord ^^ Kommer vara död när jag kommer hem.


Tisdag

Goddag!
Haft lite saker för mig samt att jag känt mig apatisk dem senaste dagna. Mycket snurrar i huvudet nu och försöker främst bara fokusera på simningen.) I söndags var det tävling = borta hela dagen. Blev inga pers men simmade väldigt bra ändå, både jag och min tränare var nöjda! :) Och i helgen åker vi till Ystad för att tävla. Kommer bli awsome ;) Så igår var jag ute på en springrunda och en cykelrunda. Kan säga att träningsvärken känns ^^ Och från idag till fredag är det träning i vattnet som gäller :) Sjukt taggad inför helgen, men önskade att det var mer 50 sträckor :( Mest 100.

Har packat både min och Markus väskor, fixat mat så nu väntar jag bara på att herrn ska komma hem så sticker vi till hallen :)


Pastellfärger

Även jag har blivit fast för vårens mode med pastellfärger! Jag som så många andra har dem otroligt snygga pastellfärgade byxorna från gina!
Jag har det rosa och dem mintrgröna, finns även fler i butik!


Lördag

Goddag!
Länge sen jag skrev ngt "vettigt". Har haft en liten dipp dem senaste dagarna och har försökt fly från verkligheten lite. Slutat anpassa mig efter andra och bara fokuserat på mig själv och min saker och min framtid. Nog om det, det vänder snart :)

Har varit i hallen idag och tränat lite då det är tävling imorn! Ska egentligen simma tre distanser imorn men fudnerar på att stryka mig på 2 x 100m distanser och bara simma 50m fjäril och sen vila upp i veckan och köra 100 inför nästa helgs tävling i Ystad. Är ju även sjuk så vet inte hur mycket jag vill pressa mig själv :O
Ska ha en liten dialog med min tränare så får vi se vad vi kommer fram till :)

Kommer inte hända mycket ikväll inte, äta kolhydrater och sova. Ska upp tidigt imorn och ladda energier trots att jag bara simma på eftermiddagen :) är lite taggad ändå ;)


Sick of crying, tired of trying, yes I'm smiling but inside I'm dying


I text you, because I miss you. When I don't, i'm waiting for you to miss me.


Egen tid

Shit, har haft värsta tjejdagen idag!
Färgat, tvättat och fixat håret, rakat benen, smort in mig, noppat ögonbrynen, peelat ansiktet, klippt och målat naglarna m.m Känner mig ny och fräsh! Synd att man inte ska ut ikväll utan hänga i simhallen :( Men men det behövdes ändå. Markus är och träffar än vän så medans han är borta så ska jag fixa en liten lsita för morgondagens to-do!

Ska till hallen ikväll som sagt för att ha landträning och stärka upp bålen främst men även lite muskler därtill. Igår var första träningen på ca 2 veckor. Och jäävlar vad bra tekniken kändes, speciellt på fjärilen. Självkalrt blev jag trött då min kondis försvunnit men bara flög fram i vattnet ändå :D
Och det är ju tävling snart så måste börja tagga till nu!

Och efter min träning är det ju vuxenteknik som vanligt :) Hoppas det blir många så vi kan köra teknik! :)


<3


Biblioteket


Tisdag

Godmorgon på er!
Blev en tidigare uppgång idag än igår, men är fortfarande dålig halsen. Jävla skit! Hoppas fan att det inte är något virus, då ligger mina tävlingsstarter illa till :O
Har precis avslutat mitt pass som hemmafru ;) Har städat min halva av rummet SAMT städat upp Markus halva och grejat i köket. *Klapp på axeln* jag tackar! Blir lunch om en liten stund och sen går jag på andra passet som student ^^ haha Tänkte packa ihop lite plugg och gå ner till bibloteket och sätta mig :)

Det är mulet idag, kanske lika bra då man inte blir distraherad av solen och vill sola istället (A) Ska byta om nu och fixa till mig lite :) Uppdaterar mer från biblioteket!


Blonde

Halluu Bloggisch!
Allt tipp topp hoppas jag ;) Själv har jag mer halsont idag och det är så onice så det finns inte :( Känns bättre nu än vad det gjorde imorse iaf :)
Har varit i Nova Lund med Markus och handlade hårfärg, dags att färga underhåret och utväxten nu :) Letade efter en speciell hårfärg men hittade inte den så fick köra med den jag använt tidigare som jag tycker ger bra resultat :)

Får se om vi hinner färga ikväll, Markus måste hjälpa mig och färga så allt hår under blir ordentligt täckt! Längtar tills det blir gjort ;)


Lördag

Befinner mig hemma i stockholm nu över helgen. Bloggen blir inte så prioriterad då jag vill ägna tid åt min familj :)
Sista kvällen här nu, imornbitti åker vi ner till skåne igen. Vi planerar väll att åka från sthlm vid åtta tiden.
Mina två dagar på kolmården var årets bästa helt klart! Tack farmor åter igen! <3 Kommer lägga upp mer bilder och skriva mer om det senare i veckan.

Imorn blir det nog inte så mycket uppdaterat då jag sitter i bilen hela dagen, men skriver några rader då jag kommer hem :)


Kolmården

Kan inte riktigt sätta ord på vad jag känner just nu.
Så många känslor och det mesta är bara positiva. Åkte som sagt tidigt imorse och vi kom till kolmården runt tolv tiden. Vi checka in och sedan åkte vi till Tropicarium, ett separat hus med regnskogs och vatten miljö :)
Var sjukt häftigt, men dem byggde om så de tförstörde känslan lite. Men fick verkligen en uppernbarelse, det är det här jag vill jobba med!

Efter tropicarium så åkte vi tillbaka och tillbringade någon timme i Spa avdelningen, så sjukt avslappnande och jag kunde verklige släppa tankar och känslor vilket mitt psyke behövde.
Blev några timmars vila innan middag och sen ett sista dopp i bubbelpoolen ;)

Ska kolla på film nu och sen sova. Imorn blir det uppgång hyfsat tidigt då vi måste checka ut innan elva, lägga sakerna i bilen och vi ska samlas tio vid receptionen :) * så sjuuuuuuukt taggad*
Dagen blir mellan 10-16 och efter det rullar vi mot sthlm så blir nog inte mer uppdatering förrens då :)


Onsdag

Gud så skönt att få sova ut!
Lite iaf ;) Gick som vanligt upp vid 4 igår för att ta tåget enr mot skåneland. Men var ute och fladdra lite efter jag kommit ner så gick inte och sov förren vid två på eftermiddagen. Känner mig fortfarande seg, men har mycket att göra idag eftersom imorn åker vi till KOLMÅRDEN! Där jag ska förverkliga min dröm, bada med delfiner :) Jag är såååå spänd!:D Kommer bli så jävla awsome! Men måste hålla fötterna på jorden e nstund till och fixa packning, skola och ett pass för simmarna ikväll. Sen går jag glida iväg i drömmarna igen ;)

Vet inte hur mycket bloggande det kommer bli ikväll och under torsdag/fredag. Men ska göra mitt bästa! :) efter kolmården på fredag åker vi upp till sthlm och stannar lite över helgen, obestämt när vi åker ner igen. Men det lär jag berätta så håller er uppdaterade ;)


Tur att jag bor i Lomma


Söndag

Vet att jag inte bloggat under hela helgen, men har passat på att njuta av mitt sthlms besök!
Håller just nu på med att börja min packning inför skåne. Har även börjat ta fram mer vårkläder, det är ju sånt underbart strålande väder ute! :D Skulle helst av allt vilja sätt på mig shorts och ngn söt topp, men det är väll liiite för kallt så det får nog vänta en stund till :)

Får berätta mer om min underbara middag igår! Ska nämligen ta itu med rummet nu, så fruktansvärt dammigt! ^^


Njuter av att vara hemma, bloggen är inte prio just nu


Home

Åhh efter ca 5 timmars resa totalt, (ink från centralen och hem) Så är det obeskrivligt skönt att ligga i sin egna säng igen.
Dåligt bloggande i veckan, känns som det är det enda jag nämner. Hur dåligt jag bloggar ? haha Men har inte mått så toppen fysiskt med halsont och det där. Men har haft tre underbara dagar och har mitt huvud högt i det blå (A)
Ska dricka upp min kopp te nu och sen blir det nog natti natti för min del. Ska upp gansak tidigt imorn för att tvätta och åka till skolan och fixa den där sablans mailen som inte funkat.

Sen får jag se vart dagen för mig, mer uppdatering om det imorn. Nu blir det godnatt!



Tisdag

Hej jag är dålig!
I know, behöver inte påminnas. Men har inte haft något större att berätta om och det jag gjort vill jag njuta av själv. Är fortfarande sjuk, eller ja mitt halsonda existerar fortfarande så blir ingen träning för mig :(
Ska kurera mig och kanske ta tag i lite plugg och vuxenplaneringen för simingen :)

Idag har varit den bästa dagen på länge, den spenderas med en vän och det har betytt oerhört mycket för mig. Senaste dagarna har jag varit lite vissen och ledsen, men personen fick mig på glada banor igen.

Om två dagar åker jag till Stockholm, oh yes! Åker upp på torsdagkväll och stannar till tisdagmorgon. Ska bla annat gå på ulriksdals värdshus med några vänner för att fira en vän som fyllt år :) Kommer bli en toppen kväll! Sen sakanr jag min familj oerhört mycket!


My new dresses

Sådär ja, vad tycker ni? ;)
Dem första är en ursöt klänning med krage. Svart med beiga och bruna hjärtan. Även kragen är mer åt det biega hållet. Den såg väldigt vit ut på bild.
Den andra är en underbar sommarklänning, lite champagnefärgad och helt oslagbar!

Dessa kommer användas flitigt under våren/sommaren! ;)


Skrillex


Söndag

Oh shit, sorry!
Har tänkt flera gånger att jag måste uppdatera, men lusten har inte inträffat! :O Vaknade typ halv elva imorse av att Markus hoppade i sängen då han hade kommit hem från hans morgonträning med E- gruppen. Åh vilken pigg och glad tjej man var -.- Och de halsonda vägrar ju gå över, har haft det sen i fredags nu. Skyller på Kasper, en utav mina simmare i vuxentekniken. Han klaga på att han hade ont i halsen, ev halsfluss :O :P

Sen iaf gjorde vi oss i ordning och drog iväg till Burlöv eftersom vi inte kom dit igår (ska förklara det senare). Vi skulle byta en utav mina ljuslyktor jag fick  födelsedagspresent eftersom den råka vara i samma färg som en jag redan hade. Blev även liten shopping, hittade två super duper söta vårklänningar, ska inviga dem kommande soldagarna i dem. Kan visa på bild imorn då det är bättre ljus här inne.

Tvätta bilen var vi tvunga att göra, eller jag fick tvätta medans Markus satt i bilen. Frös som en gris och han satt där och skratta :( Sen blev det raka vägen hem och han somna på sängen medans jag pyssla med lite annat. Ingen träning blir det heller eftersom det halsonda.

Gårdagen då började inte så bra, dels ont i halsen. Dels skulle vi till burlöv men Markus mamma hade tagit bilen för att åka och handla innan vi drog iväg. Hon ringde sen och sa att hon hade ett probelm = punktering. Vi fick låna Alex bil åka dit och hämta maten, köra hem den och sen åka hämta Markus pappas bil och sen lämna Alex bil. oj det var kaos, men det har löst sig iaf ;) Dock glider vi runt på reserv däck nu och hoppas på att det blir utbytt imorn!

Nu ska jag lägga mig i sängen och äta godis, update later! :D

titta så sött man kan sova ;)


Fredag

Wonderful friday!
Tror jag börjar bli sjuk.. igen. Det stramar och äcklar sig i halsen, samt huvudet mår inte som det borde ^^ Är sjukt trött med efter ett hårdpass igår. Och lite besviken på mig själv för jag inte orkade allt. Men om man tänker om, hur länge har jag tränat detta år egentligen? Det blir bättre! :)

Ska göra mig i ordning och sen gå och hämta cykeln vid badet som vi aldrig orkade ta med hem igår (A)
Sen blir det nog bara chill resten av dagen, ev åka iväg och fixa lite saker efter markus kommit hem från jobbet. Och sen är det bara att ladda om för träning ikväll! :D


Björn Axén

har gått och blivit snobb! Men håret förtjänar väll det bästa ? ;)
Hittade en deep conditioner till håret och hoppas verkligen det är produkten jag söker till mitt hår. Nu väntas bara att se efter jag testat den! :D


Torsdag

Godmorgon !

Mår bättre för var dag känns det som, i tisdags då jag kom ner var hela världen upp och ner. Men nu så vet jag vilket håll fötterna ska vara åt ;) tihi Ska ta tag i plugg och maila lite olika jobb :) Sen vid fyra cyklar jag ner till hallen för att ha simskola med dem "mysiga" ungarna (A) Nej men dem flesta är super medans andra har djävulens gener -.-

Sen hem och käka middag och sen återvända till min egna träning! Hoppas det går bättre idag än vad det gick i tisdags! :D


RSS 2.0