Midsommar/midsommardagen

Glad Sommar! 
Hoppas ni haft en bra midsommar med sill, soft musik och trevligt sällskap! Det har iaf jag ;) Spenderade midsommar med svärmor, mamma och Markus. God mat, en promenad till stranden och massa mys! 
Även idag har varit en kanon dag, drog till Smygehuk, längre söder ut kan du absolut inte komma! 
Och sen nu till kvällen åt vi middag hos mammas kusin som bor i malmö, god grillad mat och skrattat så tårarna rann, tack Johan haha! 
 
Börjar blir sovdags då det är morgonträning imorn, funderar dock på att strunta i den och ut och springa istället. Måste fan lära mig att fokusera på mig själv och kriga lite. 
 
 

Dagar passerar

Hallå!
Ännu en helg passerat och nu sitter man i sängen med godis och en mysig pojkvän. Har precis avverkat nästan en hel helg med mina bästa vänner. Då Markus drog iväg mot Motala för att cykla Vättern runt så passade jag på att spendera tid till Marcus och Marion. Mysiga kvällar, med film, godis och varandras sällskap. Helt klart oslagbart! 
 
För min bättra hälft var det tydligen inte lika mysigt. Hans start gick 01.30 lördagnatt och efter några mil var han tvungen att avbryta loppet då låret inte alls ville medverka. Tråkigt för älsklingen :/ 
Så just nu har jag en haltande liten gubbe hemma som jag precis har skämt bort med läsk,chips och godis ;) hehe 
 
Även fast jag sovit 11,5 h inatt så är jag fortfarande trött, så ska nog passa på att ta John blund i handen och följa med till drömmarnas värld, godnatt! 
 
 
 

Grattis till er!

Idag har mina underbara vänner gått ut grundskolan! Åh känns som evigheter man var där själv. 
Förstår lyckan och förstår sorgen.
 
Önskar verkligen er all lycka i världen, gymnasiet kommer bli er bästa tid i skolan, jag lovar er! Kärlek till er mina bästa vänner! Men innan ni får bli vuxna så måste vi ha en barnslig och helgalen sommar! <3 
 
 
Mina <3 

Underskattar mig själv

Hallå!
 
Allt bra i solens strålar? Jag lever nästan som en kung just nu, nästintill iaf. Efter förra helgen i Halmstad så började jag veckan som en zombie och var helt död från topp till tå. Men under veckans gång så vakna jag till lite här och var av olika skäl. Under fredagens träning så gjorde jag något jag inte förväntade av mig. 
 
4x50 fart 1-4 där den fjärde är max från pall. När start singnalen gick och simmade precis som vanligt, missa lite i vändningen och kände bara fy fan detta kommer bli en usel tid! Sätter händerna i vägen och hör Markus säga 38.4. 
Jag bah va? Sa du 38.4?! Det är fan 1 sekunds pers i kortbana på TRÄNING!? Kunde fan inte bli mycket gladare då allså! Om jag hade satt en ordentlig vändning undra vilken tid jag hade fått då? *Lycklig tjej* 
 
Nog om det, helgen har glidit iväg den med, med vänner, kärleken och jobb. Nu är det bara att samla energierna igen och ladda inför träningslägret som vi drar på imorgon! Ska slita som ett djur och bygga upp mig ordentligt inför säsongens sista tävling i Malmö! 
 
Så antar att det är dags att börja packa igen... 
 

RSS 2.0