zZz..

Åh shit vad det står still i huvudet!
Hatar dagar då man försover sig, hjärnar får kortslutning och funkar verkligen inte efter det. Har varit vid baneken och fixat kortet som jag råkade spärra i torsdags morse, det är inte lätt att komma ihåg en fyra siffrig kod sådär klockan halv sju på morgonen ;) haha
Så var på banken och spärrade upp det innan jag åkte hem till min farmor och fikade och bara va! Helt klart värda timmar, fattar inte att jag kan vara så elak och bara dra till Skåne och lämna henne här i Stockholm.
Ångesttankar över det!
 
Farmor om du läser detta så vet du att jag ställer upp i ur och skur även om jag är 60 mil ifrån dig, om något händer lovar jag mig att sätta mig på första bästa tåg upp mot Stockholm! <3
 
Efter mitt besök hos farmor åkte jag hem till mamma igen och packa mina saker och tog tuben till pappa där jag befinner mig nu. Min älskade bror kasta sig över mig när jag kom innanför dörren, skrutt! <3
 
Är helt slut, min kropp är fan inte van med attt koppla av och verkar som jag glömt hur man gör ^^ Men ska försöka lägga mig snart och sova tills jag blir 40! ;)
 
Skämt o sido men godnatt på er! :)
 

Stockholm

Godkväll!
 
Annlände till min ljuva hemmastad iförmiddags och då kändes det fantastiskt! Träffade en kompis och hamna sedan på mamma jobb en stund innan jag tog mig hem. Hemma brast det dessvärre. Kallt, ensam, fylld med ångest och förtvivlan. Känner inte alls samma lycka som tidagre i veckan. :(
 
Hade iaf underbara dagar i tisdags och i onsdags med älskling, vänner och mina små simmare!. tack vare er orkar jag bita ihop och kämpa vidare, tack tack tack! :)
 
Imorn blir det skolan, träffa farmor och lite små saker, ska bli otroligt mysigt att få vara med farmor. ta en fika och snacka lite skit ;)
 
Innan sängdags blir det lite filmmys med mamma, ångrar inte helt att jag åkte upp hit ;)
 

Night

Förstår inte vad jag gör vaken vid den här tiden?
 
Men känner en stor ångest och hopplöshet inom mig, dagarna går och jag har en deadline när skolan ska vara klar.
Jag kämpar och kämpar men har ändå en känsla av att jag inte kommer att fixa det. Jag pallar inte pressen mer, bryter ihop då ingen ser. Jag döljer mina känslor med ett leende och låtsas som allt är som vanligt.
 
Men hur länge orkar jag hålla på i detta spår? Har lovat mig själv att inte svika mina föräldrar med detta, men just nu måste jag prioritera mig själv. Vet fan inte vad jag är i för fas längre, allting känns så jävla overkligt.
Ena stunden är jag en studerande på gymnasiet och andra stunden gör jag vuxenrelaterade saker, allting blir så skilda kontraster och jag pallar inte hålla isär detta.
 
Har snurrat runt i mitt hamsterhjul ett tag nu, men i december är allting klart och tiden är ute!
Ska skriva upp nya mål att jobba efter, vid nyår blir en nystart på livet. Fy fan vad underbart!
 
 
Ska väll försöka somna snart, vet inte om jag är pigg för att jag gjort för lite idag eller om det är all oro och tankar som inte får mig att koppla av?
 

Some new shit!

Kom med posten igår, ååh kärlek!
 

true ?


Måndag

När man var yngre var måndagar den värsta dagen i ens liv, nu är det min enda vilodag och jag älskar den mer än allt annat.. (nästan)
 
Har varit lite mycket nu dem senaste dagarna. I torsdags hade jag ju jobb och träning som vanligt. Träningen blev ingen större framgång då jag fick en bröstbensspark i ryggen och kändes som hela muskelaturen hade förflyttat sig! Jävlar vad ont det gjorde, så fick gå upp och kramas med vetekudden hela kvällen.
 
Men tog nya tag dagen efter på träningen och simma iaf hela passet utan större besvär. Och det kändes otroligt bra eftersom det var tävling dagen efter i Ystad. Så i lördags morse var jag uppe innan tuppen för att ladda med frukost och mental pepp inför mitt 100 meter lopp. Allting kändes helt otroligt bra, både mentalt och insimsdelen men resultatet blev inte alls detsamma..
 
Visst, jag kom 3:a i min åldersklass och fick en liten medalj med mig hem. Men vad fan hände med min tid? Jag var ju helt hundra på att jag skulle persa och föröska komma ner på DM kvaltider, men in my dreams I guess!
 
Var väldigt besviken på mig själv, men antar att jag inte är där än, eller min kondition och uthållighet är inte där än.
Ska träna hårt nu tills nästa tävling då jag får simma lite 50: or och då ska jag kvala !! ;)
 
Så mer eller mindre har jag hängt i simhallar hela helgen, tävling och träning för min del och sen tävling för dem små igår, och ååh dem är så otroligt söta och duktiga! ^^ 
 
Skulle kunna sitta här hela dagen och berätta om deras små framsteg men hinner inte det :(
Men har mixat ihop ett litet collage som ni kan titta på ;)
 
 

Streeeeess!

Goddagens!
 
Som vanligt är det mycket att göra hos mig, en massa jobb och en massa studier som aldrig blir klara känns det som! Ska snart iväg på ett möte med SYV här nere i Lomma och prata om hur jag ska lösa mina framtida studier från hur min studiesituation ser ut just nu, faan mycket komplicerat det där säger jag bara!
 
Sen blir det att åka hem, göra matlådor och sen traska iväg till jobbet. Två timmar står på spel vid bassängkanten. Innan man ska ladda upp inför egen träning ikväll. Har en känsla av att jag kommer vara en zoombie när jag kommer hem ^^
 
Men får se till att kämpa nu dem närmsta dagarna, har nämligen bokat en sthlms resa från torsdag-måndag! Fy fan vad skönt det ska bli :D
 
Men måste kila nu innan jag kommer försent, puss hej!
 

Små shopping

Hallå!
Varit hos kiropraktorn idag igen och knäckt rätt på kotorna i nacke och rygg, känns fantastiskt!
Harbåde gymmat och jobbat under dagen/kvällen och är äntligen hemma och får komma ner i varv! Imorn kommer en kompis från simningen och hjälper mig att plugga. Så otroligt snällt!
Sen blir det självklart en massa jobb imornkväll med! -.-
 
Efter bion igår blev det lite småshoppping! Hittade ett otroligt fint och enkelt armband med kors, inte för jag är kristen på det sättet utan det var allmänt fräckt och kommer matcha tsm med mina kors örhängen!
Hittade även en fin bas ögonskugga i en liten grå/beige nyans, feather grey från gina tricot ! :)
 

Sliten tjej!

Godkväll hörrni!
 
Förra veckan samt helgen har varit fullt upp kan jag säga, har nästan inte haft tid till egen tid!
Har tränat mina små grupper samt dem äldre men även lagt ner mycket energi på min egen träning samt tankar kring framtid med studier och jobb. Även haft en liten depp vecka då jag varit arg och grinig.
 
Hela helgen spenderades i Löddeköpinge med tävling. Lördagen tävlade jag själv med A-gruppen och igår söndag så var jag tränare och peppade och stöttade mina små hela dagen. Kan säga att det sög ut krafter! :O
Igår när jag kom hem var ajg helt färdig, blev mat och en dusch och sen kan jag säga att jag somnade utan några större problem ;)
 
Dagen idag har spenderats med Markus då han var hemma från jobb, och eftersom det är måndag så är det "vår dag". Vi har varit i Nova och kollat samt en bio nu på sen eftermiddagen :) Sett den nya filmen Ted :) Sjukt bra!
 
Blir snart middag och sen lite kvällsmys innan sovdags! Imorgon blir det kiropraktorn igen och jobb/plugg/träningsdag -.-
 
Ska försöka planera lite bättre och blogga mer, men just nu oven and out!
 

RSS 2.0