Lager 157

God dag! 
Ställt om klockan? Det hade jag totalt missat kan jag säga så vakna upp med halv förvirring ;) haha 
Idag händer inte speciellt mycket, vi har suttit och planerat hur min garderob ska se ut som vi ev ska handla imorn. Så jävla glad! Just nu bor mina kläder och tillbehör i en byrålåda, lådor under sängen, i markus garderob och på balkongen. Skönt att få något stort och som bara mina saker få vara i ;) En tjejs största dröm right? 
 
Vi var ju som sagt ute på Höganäs outlet igår och fynda lite. Var inne i en butik som heter lager 157 och jag trodde jag kom till himmelriket! I början var det vita toppar i precis dem modeller jag letat efter, allså var är oddsen? 
Dock så passa typ inget tack vara min simmarkropp och längd :( Hitta dock två toppar utan ärmar som funkade och även en baseboll jacka från svea! 
 
 

Milen

Glad påsk på er! 
Hoppas ni fått många ägg och mycket godis såhär till påsk! Själv har jag blivit överdoserad på socker och har energi på skyhöga nivåer ;) hahah 
 
Igår var en ritkigt tuff dag! Vi hade träning mellan 15-18 för att simma en mil, fattar ni en jävla mil :O 
Ett normalt träningspass ligger på ca 5000m och simmade på så mycket att jag inte kunde röra mig efterråt. 
 
Imorse var det träningen igen, dock inte lika långt men ett par sträckor max, 2x 75m och 3 x 50m. 
Kan säga att jag nådde min bristningsgräns och grät i 30 min efter jag var klar. Var helt slut och tårarna bara sprutade! 
 
Kan säga att jag är helt slut nu, upp tidigt imorse med träning, hem äta och fixa mig och sen till Höganäs outlet och shoppade (ska visa bilder) och sen åkte vi till Väla centrum (helsingborg) och spanade in deras köpcentrum, var premiär idag för min del ;) 
 
Sitter nu hemma i sängen med en snarkande pojkvän på min vänstra sida och en godis skål om min högra. 
Kan inte mer än säga att jag njuter av livet just nu, glad påsk! :) 
 
 
Torsdagsträningen 
 

Finn och Fiffi

Oh yes! 
Längesen nu, jag vet! Men har äntligen fått lite pepp och livs motivation tillbaka! Hade jobb/tävling i helgen. 
I söndags var det tävling då vi körde klubbens egna tävling Finn och Fiffi! Simmade loppen 100 bröstsim, 100 frisim och 50 fjäril. Allså vilken galen jävla dag det blev! 
 
Började med att persa med 2 sekunder på bröstsims sträckan, blev ju så otroligt glad för det. Visst ingen jätte bra tid egentligen men det visar att träningen har gett så mycket resultat och att persa med sekunder inom simning är stort! ;) 
 
Efter lunch pausen så var det 100 frisim och 50 fjäril. Hade inte satsat så jätte mycket på mitt frisim då dem senaste 8 loppen det senaste året har gått åt helvete så hade jag reda nen inställning på att detta skulle gå dåligt, men mitt mål var att klara hela loppet, vilket jag gjorde med tiden 1.08.64. Blev typ helt paff, var så länge sedan jag simmade under 1.10 så det går inte att förklara känslan! 
 
sista loppet, 50 fjäril. Det som jag taggade mest för. Simmade på 32.91 och tog hem hela grenen, guld till lilla mig ^^ Är tillbaka på mina gamla tider och har tränat så jävla hårt för att komma hit, tror inte ni kan förstå min lycka just nu. Är så otroligt nöjd över mig själv!! 
 
 
 

RSS 2.0