Hostar sönder

Hallååå bloggen!
Hur står det till? Från min sida börjar det bli bättre, kan börja andas genom näsan nu samt att allt slem börjar låstna så hostar snart tarmarna ur mig. Förlåt för den äckliga bilden jag precis gav er hahah 
 
Händer inte speciellt mycket nu förutom mina promenader med min daghund Abbe och mina simmare. 
Ganska segt faktiskt, men behöver ju pengar inför sommaren! Och i höst ja då vet ni vad som gäller, skola, simning och jobb = no life. Som jag en gång i tiden brukade ha det, miss the old times! 
 
Ska packa tränasväskan nu. 
 
 

Vad lider jag av?

Hej!
Ja med rubriken kan man ställa många diagnoser. Syftar dock inte på den psyikiska delen nu, utan den fysiska. Sen i torsdags har jag haft ont i halsen, snorig, slemmig, hosta och ni vet. I vågor har jag mått som en döende varav en lyckliga människa. 
 
Har väll åkt på något skit, skulle inte förvåna mig om det är typ virus och en släng av halsfluss. Men men, träningen kan jag ju fet glömma, blir typ andfådd av att klä på mig på mornarna haha ^^ 
 
Har sökt in till höstens kurser på komvux iaf, tack vare min gymnasieskola måste jag plugga om nästan 75% av 3 gymnasieår.... wiooooo
 
Citerar från min SYV " Det kommer bli tufft, men det är absolut möjligt
Får leva livet nu i sommar så tar vi på hårdhanskarna sen! 
 
 

outfit

Tunnika - Gina tricot
Jeans jacka - ellos 
Leggings - Pieces
Skor - converse
Klocka - Ur & penn
Armband - ginatricot 
 
 

Ribbersborg

Godmorgon! 
Hoppas hälsan står bättre  till hos er än hos mig. Har troligtvis fått halsfluss, så ni kan nog räkna ut mitt mående då haha. 
Jag och Markus tog en tur med bilen till Ribbersborg igårkväll med kamera och stativ och var ute och fotade, nedan hittar ni resultat! 
 
Får försöka ringa en doktor idag, kan fan inte gå runt med detta, har inte tid! 
 
 
 

Shut up


Trött, sliten,sjuk

Hallå hörni! 
Haft riktigt mycket att göra och haft en dipp förra veckan. Jag har haft mina E-gruppssimmare själv, då vi snackar 22 barn nu ^^ Helt slut! Då min kollega har varit bortrest, men skönt att han är tillbaka ikväll ^^ haha 
 
Har även fixat och haft oss med en ny garderob till mig här hemma. Det började med att jag ville ha en klädstång som jag ville ha mina sommartoppar på, men istället blec det en garderob som är två meter hög och en meter bred ^^ Så nöjd, nästan den största kärleken ever! ;) 
 
Har även taggat rätt mycket inför tävlingen som var i helgen. Gick inte så jätte bra då den simmades i långbana och jag har verkligen inte sån träning i kroppen. Men ändå skönt att simma igenom inför tävlingen i Halmstad då det är långbana och utomhus, så sjukt taggad! 
 
Simmade 50m bröst i söndags då tanken var att kvala till DM, persade till ett nytt fint personligt rekord, men en sekund ifrån kvalet. Lite ledsen över det, men hann ju bli sjuk natten mellan lördag och söndag. Så utifrån situationen är det väll helt okej. :) 
 
Ikväll är det poängcupen efter jobbet, 200m bröstsim, ska föröska pressa ner mina tider ytterliggare trots min förkyldning, önska mig lycka till ;) 
 
 
 

RSS 2.0