Mixed feelings

Har mått så otroligt bra nu under min Sthlms resa!
Inte varje gång jag gör det och kan erkänna att det var länge sen jag mådde såhär bra. Vill inte gå in exakt på vad det är som gör att resan inte blir topp men har saker med mitt förflutna att göra. 
 
Men denna gång känns allt annorlunda. Varit med mamma och storebror, även pappa och lillebror, träffat farmor och vänner och även att Markus är här. Har gjort saker som som jag inte kan göra i Skåne och mitt psyke är verkligen tillfredsställt, länge sen jag kände denna harmoni inombords.
 
Idag har jag och Markus varit vid Barkaby outlet och shoppat lite även lite vid Bromma blocks. Tänkte lägga ut bilder sen på allt vad jag fått i julklapp och från mina shoppingrundor när jag är hemma i Skåne. Då allt är rätt utspritt. 
 
Ska lägga mig strax och imorn måste jag skriva ner mina nyårslöften och ta nya tag inför 2014! 
 
 
Jag och min lillebror för någon dag sen
 
 

Rensa, packa, städa

Shit min kropp..!!
Rensa och packade som sagt saker igår hela dagen och även nu under förmiddagen fast nu en förflyttning ut till köket. Där jag stått på tå på en stol och dammat ovanpå kyl och frys och tömt grejer i skåpen. Vilken jävla vad träning, förvånar mig inte om jag kommer få träningsvärk imorn haha! 
 
Ska iaf göra mig i ordning strax och senare dra iväg mot pappa och äta middag. Hoppas det kommer bli trevligt iaf. 
Sen blir det väll hem till mamma igen och kolla tredje sällskapsresan på tv. 
 
Uppdaterar senare! :) 
 
 

TRI BROW

Har ju fått ganska mycket skönhetsprodukter sista tiden bla från glossybox och the bodyshop. 
Och tänkte börja dela med mig lite utav det i bloggen. Nu senast har jag införskaffat mig MUS ögonbrynsskugga tri brow. Har tre olika nyanser och passar både ljusa och mörka bryn. Älskar verkligen Make up stores produkter, har bland annat mascara, rouge och läppstift där ifrån som jag använder dagligen! 
 
 
 
 

Stockholm

Hoppsan vad dagarna sprang iväg! 
Anledningen att jag inte har bloggat är att jag fick ngn infektion i kroppen, typ halsfluss med febervärk och mådde otroligt dåligt. Sen kom vi närmare juldagarna och dem sista klapparna skulle fixas och mat som skulle handlas. 
 
På julafton var jag ensam hemma och packade inför min resa till Stockholm morgonen efter. Och ja, här sitter jag nu i min säng i mitt gamla flickrum. Ser dock förjävligt ut här! Grunden under vårat hus har rört på sig vilket gjort  att huset lutat minst 10cm och det uppstått en massa sprickor och skit i lägenheten. Så nu håller jag på att packa ner alla mina saker i flyttkartonger innan det ska målas och tapetseras om, är helt slut! 
 
Tog iaf en paus och tog med mamma till Bromma Blocks. Tittade lite och shoppade lite. Fick ju en pyjamas av svärmor som jag blev helt förälskad i och nu är jag helt besatt av pyjamasbyxor. Hittade självklart ett par idag som jag var tvungen att ha med mig hem. Var även tvungen att springa in på Jackie, en butik som inte ens finns i skåne?! Hittade en bedårande tröja från Filippa K ;) 
 
 
Ska fördriva en kort stund i tvättstugan innan jag ska bädda ner mig i soffan och kolla sällskapsresan med mamma. Skönt att vara hemma igen <3
 
 
 
 

Sjuk!

Allså, jag och mitt immunförsvar är inte bra kompisar.
Har mått riktigt konstigt hela dagen. Sovit och känt mig så sjukt trött och typ andfådd. Ju närmare kvällen jag kommit desto mer ont i halsen har jag fått. Så nu lever jag på piggelinglass... mums! Kan fan knappt prata :( Pallar inte vara sjuk, hoppas det går över innan julafton iaf. Uppdaterar mer imorgon istället. 
  
 
 
Jag och Markus har lekt lite med den nya kameran, love U! 
 
 
 

pimpad mobil

Har tagit mig tid till att pimpa telefonen lite. 
Är ju inte riktigt nöjd med senaste uppdateringen för iphone... så hittade en app som gjorde om iconerna lite. Kan säga att det blev mycket roligare nu att hålla på med mobilen ;) 
 
 
                               Före                                                                               Efter 

KM

Åh fy fan, jag kan inte röra mig idag! 
Dem senaste veckorna har inte träningen gått sådär oerhört bra. Motivationsbrist, en nacke som krånglar och jaa ingen medvind alls. Men beslöt mig ändå för att delta på klubbmästeskapet som simmades igår. 
 
La all fokus på bröstsimmet och struna lite i dem andra. Och ja jäklar, är fortfarande förvånad. En sekunds pers drygt, en sekund närmare SM kval och en sjukt glad tjej. Hänger inte alls med vart den energin kom från men jaa, jag kan om jag verkligen verkligen vill. Så klubbmästarinna på 50 bröstsim nudå :) 
Och två brons medaljer för fjäril och fritt. 
 
Ska lägga ner mer fokus och tid på simningen nästa termin, ska även delta i två masterstävlingar, får se hur det går ;). 
 
 
Idag är det bara vilodag, det enda jag ska frusta med är tvätten, haha!
 
 

Sven

Antar att ingen har missat stormen Sven? 
 
Allså jag brukar ändå vara rätt faschinerad av naturens krafter, men sen igår då det börja storma har jag knappt våga gå ut och sitter mest i sängen och bara hoppas på att det ska gå över, otroligt obehagligt. Var nere i källan tidigare idag, då det är sånt tryck har grundvattnet tagit sig in i källan via sprickor... vi har ca 3cm vatten där nere nu... 
 
Var även nere vid hamnen och kollade, vattennivån har stigit över en meter, bryggarn är borta och ser ut som båtarna står på land. Extremt obehagligt. Vet inte hur illa det är i Stokholm där jag kommer ifrån, men kan säga att nu vill jag bara hem. 
 
Visar några bilder jag hittade på Sydsvenskans hemsida. 
 
 
Detta är Lomma hamn, inte alls långt ifrån mig....
Malmö Central, brukar vänta på bussen här efter skolan.
 

Min julkalender

Godkväll! 
 
Någon som fått någon snö än? Inte här nere iaf, växlar från minus till plusgrader varannan dag och regnar mest.
Otroligt tråkigt faktiskt, önska man kunde få lite snö så det iaf blev lite ljusare. 
 
Kom ihåg när man var mindre och fick sina kalendrar (då jag haft skilda föräldrar fick man dubbla exemplar ;) haha) Då var det antingen chokladkalender och/eller den kalendern som gick på tv. 
Men nu när man blivit "vuxen" höhö så har jag fått body shops egna kalender, detta är andra året nu. Markus har köpt den till mig båda gångerna och jag blev lika exalterad då som nu haha ^^ Är som en unge varje gång jag ska öppna. 
 
 
Tänkte iaf visa vad jag fått än så länge :) 
 
 
Hoppas ni ser, orkade inte riktigt anstränga mig haha. Den gröna flaskan är handrengöring. Jag är nog den människa som har flest flaskor handsprit nu, är snart uppe i 10 st haha
Den beiga flaskan är shea tvål, har sån fast i bodybutter, kär kan jag säga. 
Lilla burken är dagkräm och luktar fantastiskt gott, nästan så att man missbrukar den. 
Och vita scrubvantar, perfekt verkligen då mina andra är på väg till soptippen. 
 

My new neckless

Hallå!
 
Fan vad det börjar bli kallt nu, ändå rätt mysigt så länge man får hålla sig inomhus. Kan inte riktigt förstå att vi är inne i december och att ett till år snart är slut. Vad har jag gjort för nytta detta år? hahah skämt o sido. 
 
Markus hade en ledig dag idag, trodde jag. Tanken var att vi skulle åka till Nova Lund för att kika lite i butiker och handla mitt halsband jag ville ha. Dock var han tvungen att vara på ett möte med jobbet från 10.30-16.00 fick jag reda på sen. Min dag har typ gått helt i spillror.... 
 
Fick dock åka till Nova senare en snabbis och fick med mig hem nya kärlek! :) Resten av kvällen blir det att krypa under täcket och kolla simpsons/family guy. Har jobbat och varit duktig idag så förtjänar det ;) 
 
 

RSS 2.0