Någon form av resfeber?

Vet inte hur länge sen det var jag var ute och reste, om man räknar bort alla hemresor till Sthlm!
Kanske inte kan kalla detta för att resa heller men på söndag bär det av mot Gislaved för träningsläger i 5 dagar. 5 dagar av Eat, swim, sleep, repeat... 
Och jag har jätte nojja över detta, why? Har skrivit packlista, inköpslista och bokat tvättid... allså snälla lilla fröken Edenfelt detta börjarr gå upp mot väggarna haha. Men måste verkligen att allt kommer med som jag behöver! 
 
Strax väntar jobb i simhallen och sen raka vägen hem till sängen. Blir så otroligt trött av regn och blåst. 
Hoppas ni alla har en bra lillördag iaf :) 
 
 
 Hahah så typiskt mig ! 

I want summer

 
 
Något jag skulle vilja ha på mig i sommar. Ljusrosa, vitt och spets! <3

Speak the truth even if your voice shakes

 

ojojoj

Blir väldigt impad över att det är vissa som fortfarande läser min blogg fast jag inte uppdaterat den! :O 
Det gav mig lite extra ny energi för att nu ta detta seriöst, eller ja det har jag alltid gjort.. det är bara det att tiden inte finns till.. Samt att det har gått mer bakåt än framåt sista tiden. Men nu får det bli ändring! 
 
I helgen var det tävling.. Jag simmade ett lopp av två. 100 bröstsim första grenen på lördagmorgon. Kändes totalt skit och ska erkänna att jag gav upp att kämpa efter 50 meter. Även det blev det ett pers på 3 sekunder?! Hade jag vetat att det ändå gått så fort att jag nog pressat mig ännu hårdare än det. 
 
Mitt andra lopp strök jag mig på då jag haft lite infetioner i kroppen och kloret förvärrade bara allt. Så blev stöd för dem andra istället. 
 
Träffa även en person som gjorde hela min söndag, Petra Granlund. En svensk landslagssimmare, som deltagit i OS befann sig i simhallen. Och sjävklart var jag tvungen att ta en idolbild, menar hur ofta får man den chansen? 
 
 
Ska alldeles strax packa min väska och klä på mig, sen åker jag till Marcus och spenderar min måndagskväll där! 
 
 
Några bilder från helgen :) 
 

RSS 2.0