Prestationsprinsessan

Vet inte riktigt vart jag ska börja..
Har alltid varit den som är sjukt positiv, peppad och blickar ständigt framåt. Har dock en förmåga att sätta ribban alldeles för högt upp och tillsammans med ett funktonshinder så når jag inte dit jag vill. Och nu har det gått för långt.. igen. Är fullständigt trasig. Vet inte hur mycket jag sovit dem senaste veckorna ( nej, jag sover inte för mycket) Jag kämpar och kämpar men kommer ändå ingen vart. Är trött på människor som ständigt ska sparka på mig och stämpla mig som om jag vore dum i huvudet bara för jag har dysexi och ADHD. 
 
Känner mig så fruktansvärt liten och ensam just nu. Vet inte om jag ska ta ngra dagar från skolan och åka hem till Stockholm och reda ut det som är trassligt och försöka lösa problemen. Vet att det är många dystra inlägg på bloggen just nu.. 
 
 

Omotiverad

 
 
Sitter i skolan med kemiboken upptryckt i facet..
Har så mycket tankar på annat, viktigt samt trams. Men 0% fokus på det jag borde. Förstår inte varför jag blivit så motstridig mot mig själv?!
Det är måndag.. Det får duga som bortförklaring
;)
 
 

Framtidsplaner

Vet hur många gånger om dagen jag funderar om min framtid.
Ska jag fortsätta plugga efter denna termins slut? vad ska jag plugga i så fall? Ska jag jobba? Ska jag flytta tillbaka till Stockholm? Oändliga många frågor flyger runt i huvudet och skapar en enorm ångest... 
 
Har alltid haft som mål själv att inte planera för mycket utan ta dagarna som dem kommer. Men just nu funkar det inte riktigt. Jag behöver något som motiverar mig dem dagar jag inte vill gå upp ur sängen. Vill ha något att kämpa för. 
Jag och Markus hade ett litet samtal igår om var vi befinner oss och vart vi vill komma, vad vi vill prestera. Och igår var jag lyckligare än på länge. Att känna samspel med sin partner, att befinna sig på samma våglängd och jobba mot samma mål var helt underbart att höra. Vi har så stora planer och båda är villiga att jobba för dem. 
Och även att 2015 precis har börjat så finns det stora chanser till att mina livs största drömmar går i uppfyllelse innan året är slut gör att jag svävar på moln just nu! 
 
 

A touch of pink

Jag är väll den typsika tösen som är förälskad i rosa, babyrosa! 
Helt klart favoritfärgen och finns inge bättre än att bära det nu till våren. Längtar verkligen så efter varmare dagar! Detta är något som jag vill ha till min garderob!
 
 

Want summer and sun

Fy satan för detta väder!
Det blåser, regnar och till och med haglat?! här nere i skåne idag. Har vägrat att gå ut idag, inte bara för vädret utan för att febervärken har börjat sätta fart i kroppen och har mer eller mindre bosatt mig i badkaret med hett vatten! 
Blir nog samma dagsprogram imorn med, ingen skola men kanske ska försöka göra någon nytta ifall min hjärna vill sammarbeta haha. 
 
Har äntligen fått hem min nya bikini från "to die for" och jag typ smälter av kärlek! Babyrosa med vita spetsdetaljer, helt otroligt underbar. Och kan jag bara bli frisk snart så jag kan få träna så loar jag att jag kommer vara hetast på stranden! 
 
 

Streptokocker

Åh.. allså bröt mer eller mindre ihop idag efter ett samtal med läkaren nu i eftermiddags...
Har känt mig halv sjuk sen i december och det har aldrig brutit ut helt och hållet och heller inte blivit helt frisk. Men gårdagens upptäckt gav mig en ganska enorm panikkänsla och kände att jag var tvungen att ringa läkaren. 
Då mina halsmandlar är stora som köttbullar, varig och ömmar så kunde jag inte låta detta fortsätta. Men efter 3 sekunds undersökning med ficklampa så konstatera hon att jag hade streptokocker och jaa det är bara hem och vila. 
 
Jag som äntligen hade börja komma igång med träning, mat och ja nästan hela mitt vardagsliv. Men så länge höll det och blev rätt nedstämd över detta. Men inte första gången jag har någon form av halsfluss och förmodligen inte den sista.. 
 
Vila, piggelinglass och film är väll det som står schemat imorn 
 
 
Min älskade bästa vän fyller även 18 år idag, stort grattis till dig! Är även ledsen för att jag inte får tillbringa kvällen med dig! 

Bakslag

Halloj!
Var några dagar sen jag uppatera. Men söndagen spenderades med farmor, tvätta, packa och några mysiga timmar med mamma, då jag skulle ta tåget tidigt på måndag morgon. Markus hämtade mig vid centralen i Lund och vi åkte hem för lite frukost och ombyte. Tog en liten tripp in till Lund igen då vi skulle fixa lite små saker som blev lite större haha. Tanken var att vi skulle fixa en liten plastlåda att lägga våra tomtar i. Vi kom hem med en plast låda, två flätade korgar, en ny skrivbordsstol och en ny hylla som jag är totalt förälskad i!! 
 
Väl hemma var det bara att packa upp allt jag knöcklat och pressat ner i väskan och försöka städa innan jag blev allt för trött. 
Gårdagen blev nästan likadan, hämtade bästis för att fixa lite andra saker och sedan åkte vi hem till honom och bara chilla innan det var dags för årets första träning (iaf för min del). Kan erkänna att jag har träningsvärk idag, haha. 
 
Skolan började ju egentligen idag, men natten gick inte ritkigt som jag tänkt mig då jag bara låg och frös trots filtar och täcken samt en del tårar och ångest. Tog en extra lovdag och satsar på att gå till skolan imorn istället. 
Hade det så sjukt bra i Stockholm och var väll inte riktigt redo att komma tillbaka till verkligheten än....
 
 
Mitt nya Thomas Sabo armband med en berlock med vingar <3
 

andra dagen på nya året

Godkväll! 
Hoppas ni har återhämtat er från nyårsafton. Själv håller jag på att ställa tillbaka dygnet till vanliga tider och rutiner innan skolstart nästa vecka. Dock har jag fått en förkyldning på köpet... Har dock varit snorig och haft halsont till och från ända sen jag kom upp till Stockholm men bryter fan aldrig ut!
 
Kvällen kommer spenderas i soffan med mamma och en film, bättre kan det inte bli. Helgen får det bli träffar med vänner och farmor men även tvätta och packa inför hemresan och komma tillbaka till verkligheten lite. 
Saknar älsklingen så mycket...
 
Hoppas ni får en fin kväll!
 
 
 

A fresh start!

God fortstättning! 
Hoppas ni haft en kanonkväll igår och invigning av det nya året, det hade verkligen jag! Var inne i Stockholms stad med nära och kära och spenderade natten på bästa sätt! Kom dock hem lite för sent med tanke på att jag och Markus skulle gå upp tidigt då jag skulle köra honom till tåget då han ska till Lindvallen och åka skidor. 
 
Men vad gör man inte för kärleken? ;) Som belöning fick jag äta hotell frukost på det hotell pappa med släkt hade stannat på under nyår. Fick även köra hem dem och kämpade något enormt för att hålla mig vaken! Var länge sen jag fick sova så här lite och slockna utan problem hemma och sov sött i  4,5 timme. Undra hur nattens sömn kommer bli ? haha 
 
Men nu är det nytt år med nya möjligheter och utmaningar, jag själva har några nyårslöften jag ska jobba med.
Mycket handlar om mig och mitt välmående tex min ADHD diagnos jag fick utrett förra året, har mycket att jobba med där! 
 
Även bloggen kommer få en större plats i mitt liv jämfört med 2014 då allt mer eller mindre var kaos! 
 
 

RSS 2.0